Over ons en reservering

Wij zijn Douwe en Wieke Postma. We zijn een jong gezin met twee kinderen. Sinds 2014 wonen wij op dit prachtige plekje. Toen we het boerderijtje kochten was het zo gedateerd dat we er niet in konden wonen. Er was geen riool, geen gas, geen douche en wc en de vloer bestond uit houten planken met daaronder de grond (modder). We hebben toen 8 maand in een stacaravan gewoond. De boerderij is in die tijd helemaal gerenoveerd tot een woonboerderij met landelijke inrichting. De verbouwing hebben we samen met onze familie gedaan. Buiten is er ook veel veranderd. We hebben o.a. de tuin helemaal anders ingedeeld en een prachtige schutting gemaakt. We hebben veel fruitbomen geplant en sinds een aantal jaar hebben we ook een groentetuin.

 

In 2018 zijn we begonnen met het bouwen van een boerenschuur. Tijdens het bouwen kwamen we op het idee om een appartement te bouwen boven in de schuur. We hebben alles zelf ontworpen en gebouwd.

 

Hoe zijn we eigenlijk bij de naam ‘Hústerheide’ gekomen? Aan beide zijden van ons huis hebben we een stuk weiland. Op het stuk dat ligt aan de kant van Burgum heeft vroeger een herberg gestaan met de naam Huis Ter Heide. Op de kast in de B&B zie je een foto van de herberg. We hebben een aantal boekjes in de B&B die iets vertellen over de geschiedenis van de omgeving.

 

Vriendelijke groet, Douwe, Wieke en de bern   

 

Voor reservering, vul het onderstaande formulier in en zie direct de beschikbaarheid. Voor vragen kun je contact opnemen per e-mail. 

Reserveren